Savage Carfume "Surge"

400 ml sprayboks, herre

Varenr: 134999
Savage Carfume "Surge" 400 ml sprayboks, herre Savage Carfume "Surge" 400 ml sprayboks, herre Savage Carfume "Surge" 400 ml sprayboks, herre Savage Carfume "Surge" 400 ml sprayboks, herre
ink mva195,-   Pr. Stk
-+
Utsolgt (19 dager leveringstid)


  Rask levering!

Vi sender hver dag frem til klokka 14.

Savage Carfume "Surge" – For Him

Carfume Surge er en kraftig og langvarig bilfrisker som gir bilen din en forfriskende duft med kun én spray. Med en 400 ml høyttrykksspray sørger den for å eliminere lukt og skape en frisk atmosfære som varer i flere timer.

Stilfullt design

Kommer i en elegant 400 ml boks som er både praktisk og ser flott ut i bilens interiør. Med Surge Savage får bilen din en duft inspirert av den populære herreparfymen Sauvage.

Enkel i bruk

Ingen behov for kompliserte løsninger – bare rist og spray! Surge fyller bilen med en rik duft som på et øyeblikk gir interiøret nytt liv.

Langvarig effekt

En spray av Carfume Surge gir en duft som holder seg frisk og behagelig i flere timer. Perfekt for å holde bilen velduftende gjennom hele dagen.

Duften

Inspirert av Sauvage, denne duften har en frisk kombinasjon av bergamott og ambergris med en tydelig treaktig karakter, som gir en følelse av frihet og friskhet.

Egenskaper:

  • Volum: 400 ml
  • Langvarig duft: Én spray varer i flere timer
  • Enkel i bruk: Rist og spray
  • Bruksområder: Kan brukes i bil, klær, hjem, kontor, tepper, sofaer og mer
  • Frisk og treaktig duft: Inspirert av Sauvage
  • Norsk leverandør: Tilgjengelig via JDD Utstyr

Nå tilgjengelig i Norge gjennom JDD Utstyr – gi bilen din et friskt pust med en maskulin, treaktig duft som gir en følelse av frihet og eventyr.

Teknisk info:

Produktinformasjon

Duft Savage


Produktinformasjon

Duft Savage


Sist sett på:

Savage Carfume "Surge" 400 ml sprayboks, herre
Kjøp
195,-
Utsolgt (19 dager leveringstid)
50845